3/1/17

Η Ελισάβετ η boo

Την Ελισάβετ τη πέτυχα στο αγαπημένο μου instagram. Ψάξτε elisabeth_boo 'Επεσα πάνω σε μια μαμά που συνδυάζει το ταλέντο της με το συναίσθημα. Εικονογραφεί εξατομικευμένα βιβλιαράκια για τους μικρούς ήρωες της κάθε μαμάς! Με τον πιο γλυκό και αξιολάτρευτο τρόπο. Νομίζω ότι είναι ο καλύτερος τρόπος να πάρει πάλι μπρος το αμπεμπαμλόγκ. Χρειαζόμαστε περισσότερους  ανθρώπους να μας εμπνέουν καθημερινά. Τα είπαμε λοιπόν και σας τα λέω και σας.
-Μου χαρίζεις το ονοματάκι σου;
-Είμαι η Ελισάβετ. Μια μαμά (κουκουβάγια) δυο υπέροχων παιδιών και μένουμε στη Θεσσαλονίκη σε ένα σπίτι γεμάτο μουσική.
-Σε ξέρουμε από τα υπέροχα βιβλιαράκια σου. Πως προέκυψε αυτή η ιδέα;
-Τα μικρά αυτά βιβλιαράκια προέκυψαν από μια τεράστια αγάπη και ανάγκη που είχα να δημιουργώ ένα τεράστιο χαμόγελο στα πρόσωπα όσων τα αποκτούν. Είμαι η φίλη που θα οργανώσω το πάρτυ έκπληξη γενεθλίων, ένα απρόσμενο μικρό δώρο και ένα πικ νικ με φίλους στα ξαφνικά.
Έφτιαχνα μικρά βιβλιαράκια με δική μου βιβλιοδεσία για δικούς μου ανθρώπους. Μία μέρα έλαβα ένα πανέμορφο δώρο από τη φίλη μου Μαρία (ακα shabbymommy) και δίχως δεύτερη σκέψη ετοίμασα ένα μικρό βιβλιαράκι για τη κορούλα της, αλλιώτικο από τα άλλα. Ένα βιβλίο που θα είνα στα μέτρα της μικρής μου ηρωίδας. Με αστείες ολόδικες τους στιγμές, όμορφες συνήθειες. Στα ενδιάμεσα υπάρχουν κενές σελίδες ώστε η μαμά, ο μπαμπάς, ακόμα και το ίδιο το μικράκι, να συμπληρώσουν τις μελλοντικές τους αναμνήσεις. Πχ ένα ενθύμιο από το πρώτο του πάρτυ, μια εκδρομή, το εισιτήριο από τη πρώτη του θεατρική παράσταση! Πριν αρχίσω να φτιάχνω το παραμύθι του εκάστοτε μικρού μου ήρωα ζητάω από τη μαμά να μου ετοιμάσει ένα μικρο βιογραφικό. Ώστε να μπορέσω μέσα από τα μάτια της και την αγάπη τους να δημιουργήσω την ολόδικη του ιστορία. Είναι μια διαδικασία μαγική. Μέσα από τα παραμύθια αυτά έχω γνωρίσει ιστορίες υπέροχων μαμάδων.
- Μάμα μία!Περιέγραψε μας την οικογένεια σου.
- Κάπου εδώ να σημειώσω ότι είμαι μια εργαζόμενη μαμά και οι ώρες που ετοιμάζω τα βιβλία αυτά είναι κάπου ανάμεσα στα όνειρα γλυκά των μικρών μου με το ρολόι να μετράει αντίστροφα μέχρι την επόμενη ανατολή. Κατά τα άλλα είμαι μια κλασική μαμά λάστιχο. Το λάστιχο τεντώνει μεταξύ μιας δωδεκάχρονης έφηβης και ενός μικρού ατίθασου σγουρομάλλη που κοντεύει τα τρία και στη μέση μια μαμά και ένας μπαμπάς που προσπαθούν να τα συνδυάσουν όλα.
-Σκηνές από το μέλλον.
-Στο προσεχές μέλλον έχω ένα γραφείο με άδεια μικρά βιβλιαράκια που ανυπομονούν να γεμίσουν ζωγραφιές και ιστορίες νέων ηρώων. Υπάρχουν επίσης σκέψεις σχετικά με νέα βιβλιαράκια/σημειωματάρια. Τα βιβλία θα συνεχίσουν να υπάρχουν όσο υπάρχουν μικροί ήρωες που ανυπομονούν να αποκτήσουν τα μικρά τους βιβλία. Είναι κατόπιν παραγγελίας και φτιάχνονται αποκλειστικά για τον κάθε μικρό ξεχωριστά.
Δείτε εδώ ομορφιές!
8 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...